KINGS OF WOK

KINGS OF WOK De lekkerste wokgerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1315 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kings of Wok. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 15:02 bezorging zou 40 min zijn . Na een uur gebeld waar mijn bestelling bleef. Afgedaan met dooddoener dat het druk was en de hoorn werd erop gegooid. Na ruim 2 uur en 10 min is er dan eindelijk geleverd. Matige extra's erin. Veel te duur in verhouding
23 mei 2022 om 22:59 Het eten is heerlijk, maar het duurt heel lang voordat het er is.
21 mei 2022 om 23:11 Eten had weinig smaak en de kipvleugels waren oud, koud en verbrand. Tiramisu was bevroren. Heel jammer dit!
19 mei 2022 om 22:31 Er werd 30 min aangeven. Heb gebeld en er werd gezegd dat het onderweg is en nog duurde het 25 min voor een korte afstand. Was een rustig tijdstip hoeft niet zolang te duren voor 2 wok. Eten was wel warm en lekker
17 mei 2022 om 22:33 Telkens al we er bestellen is er iets fout of word eten vergeten. Deze keer werd er ook niks mee gedaan en hebben we 3x opgebeld en geen nieuw eten of iets mogen ontvangen
16 mei 2022 om 19:43 Het eten was top Neem voorbeeld van kings of wok daar kan je tenminste nog wel met contante betalen
16 mei 2022 om 14:09 Wassss lekker bedankt groetjes uit brabanttttt haha
9 mei 2022 om 8:41 Het eten kwam 45min later dan aangegeven. Verder was het lekker en de portie was erg groot, zelf de dag er na had ik een prima lunch.
4 mei 2022 om 20:43 Eten goed, bezorging wederom een drama. Na twee telefoontjes kwam het dan eindelijk, bijna twee uur later....
4 mei 2022 om 20:05 Besteld om half 6, bezorgd om vijf voor half 8. Toen ik na anderhalf uur belde ben ik twee keer in de wacht gezet en verbinding verbroken. Derde belletje: we gaan zo beginnen aan de order. Eten was lauw, alles was vies van de saus.
3 mei 2022 om 22:29 Meer dan een uur moeten wachten en vervolgens waren ze ook mijn loempia’s vergeten. Het eten was wel lekker maar de service dus niet.
1 mei 2022 om 21:33 Snel gebracht en lekker!