KINGS OF WOK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1691 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kings of Wok. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 11:08 BEST IN TOWN lekker gegeten en warm optijd bezorgd dank jullie wel! Ga zo door
7 jul 2024 om 0:17 Nu al de 2e keer dat ik in de middag al bestel en een tijd op geef en dat ze uiteindelijk ruim een uur te laat zijn. Dat is jammer, maar eten was goed.
6 jul 2024 om 19:05 Erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar
4 jul 2024 om 20:43 Altijd heerlijk
1 jul 2024 om 23:08 Met veel spijt deze beoordeling achtergelaten. Laten we hopen dat het een slechte dag was.
30 jun 2024 om 22:32 Het was vieze vette bami in een bak gepropt met te veel saus en bijna geen broccoli. Niet voor herhaling vatbaar en zonde van het geld.
30 jun 2024 om 19:47 Bestelling zou 25-45min duren maar was er pas na90 min eten bij aankomst koud bestel hier nooit meer
27 jun 2024 om 8:33 Bestelling was niet compleet maar hebben ze uiteindelijk wel compleet gemaakt door mij nog een keer een half uur te laten wachten om het na te leveren. Ontzettend irritant dat ik 10 minuten aan aan de telefoon heb moeten hangen tot die oplossing kwam
24 jun 2024 om 23:28 Volgens de app zou het een uur duren, stond er hier na een kwartier al iemand aan de deur, was net aan het neuken verdomme. Bezorger was ook niet eens aardig terwijl ik zelfs nog fooitje gaf. Oja en de vork zat er ook niet bij..
24 jun 2024 om 20:20 Super lekker en snel bezorgd!
21 jun 2024 om 22:20 Eten was smerig niet compleet bezorger moest terug om de rest van de bestelling hale waardoor 1e eten koud is geworden zo in de vuilnis bak gepleurd Food was nasty, incomplete, delivery person had to go back to collect the rest of the order, so the
21 jun 2024 om 21:52 Ik bestel hier al wel 10 lang de lekkerste wok. Eiernoodles met kip en Surinaamse saus, zo lekker. Altijd goed! Al weer zin in de volgende keer!